Scriptieprijs 2016 IFV – VVBA

13 juni 2016

StenenVoor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid stellen IFV en VVBA een scriptieprijs beschikbaar ter waarde van €1.200,=

 

Ben jij in 2015 of 2016 afgestudeerd? Heeft jouw onderwerp te maken met brandpreventie, protectie, repressie, nazorg, of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen? Safety chain? Stuur dan je scriptie in!

 

Voorwaarden

De scriptie dient ter afronding van een master- of bacheloropleiding in 2015 of 2016 aan een onderwijsinstelling in het Nederlandse taalgebied. De scriptie moet in het Nederlands of Engels zijn opgesteld en een omvang hebben van tenminste 15 ect (420 studiebelastingsuren). De scriptie moet door de onderwijsinstelling met tenminste een voldoende zijn beoordeeld.

 

Beoordelingscriteria

Belangrijke criteria in de beoordeling van de scriptie zijn de actualiteit en maatschappelijke relevantie van het onderwerp, de mate van innovatie, de toepasbaarheid, de diepgang en het wetenschappelijk niveau.

 

Prijs

Door het IFV en de VVBA wordt een geldbedrag van € 1200= beschikbaar gesteld, te besteden voor verdere persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied van brandveiligheid

 

Indiening

Scripties indienen in pdf-formaat, per mail bij Natinja Kuilder (n.kuilder@nieman.nl), voor 1 september 2016. De genomineerden worden bekend gemaakt in de expertclass ‘Next Generation’ aan de TU Eindhoven op 15 september 2016. De genomineerden mogen hun scriptie presenteren tijdens het IFV FSS congres op 3 november 2016, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.

 

Criteria voor deelname

  • Het onderwerp van de scriptie is brandveiligheid in de breedste zin van het woord en kan gaan over brandgedrag, maar ook over bouwkundige, installatietechnische, menselijke of organisatorische respons en consequenties voor veiligheid en schadebeperking.
  • De omvang van de scriptie bedraagt tenminste 15 ect.
  • Het niveau van de scriptie is tenminste HBO (bachelor).
  • De scriptie moet in het Engels of Nederlands zijn opgesteld.
  • De scriptie moet met een voldoende beoordeeld zijn aan een onderwijsinstelling in het Nederlandse taalgebied.
  • Een samenvatting of highlights van de scriptie is op een poster beschikbaar (t.b.v. een postersessie).
  • De mededingers moeten aanwezig kunnen zijn op 15 september op de expertclass ‘Next Generation’ van de TU Eindhoven waar de genomineerden bekend worden gemaakt.
  • De genomineerden moeten aanwezig kunnen zijn op 3 november op het internationale FSS-congres bij het IFV in Arnhem, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.
  • De genomineerden moeten een 10 minuten pitch kunnen geven op 3 november op het internationale FSS-congres bij het IFV in Arnhem en doen mee aan de postersessie tijdens dit congres.

 

Voor meer informatie: VVBA-IFV-scriptieprijs-2016

Door: Anton Raap - Directeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *