Privacyverklaring

Floriaan.nl is een website van Floriaan B.V.

Verwerkte persoonsgegevens

Floriaan B.V. kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Floriaan B.V., en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Floriaan B.V. verstrekt. Floriaan B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Waarom Floriaan B.V. gegevens nodig heeft

Floriaan B.V. gebruikt je gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert je via digitale berichtgeving over algemeen marketingnieuws, actualiteiten en eigen projecten. Floriaan B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Floriaan.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website Floriaan.nl. Floriaan B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Floriaan B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Floriaan B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Floriaan B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Floriaan B.V. heeft hier geen invloed op.

Floriaan B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Floriaan B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@floriaan.nl. Floriaan B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien je er met Floriaan B.V. niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

Floriaan B.V. neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Floriaan B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Floriaan B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Floriaan B.V. op via info@floriaan.nl.

Contactinformatie Floriaan B.V.

Hogeweg 105
5301 LL Zaltbommel

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 11059334
BTW nr.: NL 8133.14.495.B.01
Telefoon: 0418 – 57 38 00
E-mailadres: info@floriaan.nl

Floriaan werkt conform “De Nieuwe Regeling” DNR 2011.